The 5-Second Trick For kjøpe brukt iphone

Wiki Article



iceUng er perfekt for deg below 29 år som vil ha mye facts for pengene. Du får 16GB information i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og info du ikke bruker opp rulles automatisk around til neste måned med Details Rollover.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

iceUng er perfekt for deg beneath 29 år som vil ha mye details for pengene. Du får 16GB data i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og knowledge du ikke bruker opp rulles automatisk more than til neste måned med Knowledge Rollover.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns one GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

Restriksjoner og begrensninger kan gjelde. Utbetalinger er basert på at den mottatte enheten samsvarer med beskrivelsen du oppga da estimatet ble gjort. Apple forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall enheter, uansett grunn.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går above datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned dersom du har brukt opp dataen din. Facts Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Kansellerer du here ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som particular person. En informasjonskapsel er ikke et program, og den kan heller ikke inneholde virus.

Report this wiki page